Groene Hart Lasergame Verhuur

Lasersniper

Met de lasersniper huurt u een realistische schietsimulator om op een leuke en veilige manier te kunnen schieten en is perfect voor een feest of evenement. Met pistool of geweer kunt u schieten op een groot scherm. Realistischer kan niet!

setup

Huren met begeleiding:

De lasersniper simulator is te huur in combinatie met begeleiding.
De kosten voor het huren met personeel = 400 euro excl. b.t.w. + 0.19 ct. per kilometer.
Daarvoor huurt u de lasersniperset voor 6 uur speeltijd.

Diverse spellen
De simulator komt met diverse spelen die u kunt kiezen:

 schietoefeningen

Schietoefeningen

De klassieker onder de schietsimulatiegames. Doelen verschijnen en het is jouw taak om ze allemaal te raken. Hoe dichter bij de roos, hoe meer punten je verdient. Bekijk de highscores voor je begint, deze wil je zeker evenaren!

 wildgamehunter

Wild game hunter

Hét spel voor de LaserSniper jagers. Wilde dieren lopen door het bos wachtend om door jou geschoten te worden! Kan jij ze raken? Niet te overhaast! Je wil niet je collega-jagers raken die ook op het toneel verschijnen.
Drie keer raden wat er vanavond op het menu staat.

 kleiduifschieten

 Kleiduif schieten

De klassieke Britse schietsport. Schiet het klei uit de lucht en zie hoe het op het mooie Britse landschap terecht komt. Ervaar hoe de Britse adel dit spel al voor decennia speelt!

 saloonshootout

Saloon shootout

De beste ''wild-west'' schietsimulator. Schiet sneller dan je schaduw en raak de wilde cowboys. Maar let op jonkvrouwen in nood, raak je deze zullen je punten sneller verdwijnen dan de kogels in je pistool! 

 schietbaan

Schietbaan

Vijf schoten, twee bewegende doelen. Richt zorgvuldig en raak de doelen terwijl ze bewegen. Probeer de doelen recht in het midden te raken voor het maximale aantal punten, hoe dichter naar het centrum hoe meer punten je verdient! 

 laserdarten

Laser darten

Wees Phil Taylor en Dart als een echte Darts professional met LaserDarts. Ga voor die 9-darter en schrijf geschiedenis. Verschillende moeilijkheidsgradaties mogelijk, daag jezelf uit en dart als een kampioen.
Game on!!

 duckhunting

Duck hunting

Een jaagspel waarin je als een echte jager jaagt op vliegende eenden. Zet je vizier op scherp en ga het veld in.
Drie verschillende moeilijkheidslesvels zorgen ervoor dat je de snelheid van de eenden kunt aanpassen. 

 lasertennis

 Laser tennis

Vergeet ''Pong'' LaserTennis is een vergelijkbaar spel maar dan met de hedendaagse technologie! Speel met twee spelers en sla de tennisbal terug naar je tegenstander. Hoe langer de spel in het spel is hoe moeilijker het spel wordt. Wie heeft de langste adem en toont zich een waardig tenniskampioen?

 quickshot

Quick shot

Nauwkeurigheid en snelheid zijn vereist voor Quickshot! Meerdere doelen verschijnen en jij zal proberen ze allemaal te raken! Richt voorzichtig en precies maar wees snel want de doelen verdwijnen voor je het weet!
Kun jij alle doelen raken? Maak je dan klaar voor een speciaal einddoel aan het eind van het spel... 

 fastfollow

Fast follow

In dit spel draait alles om je beslissingssnelheid! Lukt het je het doel te raken of niet? Raak je het doel verdien je punten. Als je ervoor kiest niet te schieten ontvang je minpunten. Wanneer is het voorbij? Schiet en mis het doel en het spel is voorbij, kortom: denk goed na voor je de trekker overhaalt..

 raakhetblikje

Raak het blikje

Een oud Amerikaans spel: 'Hit the can', een echte klassieker! Lukt het jou het blikje in de lucht te houden door erop te schieten? Misschien klinkt het wel makkelijker dan het in werkelijkheid is.. Versla Newton en hou het blikje in de lucht.

 aquarius

Aquarius

Dit spel is geweldig, met name voor kinderen. De vissen vermaken zich en zwemmen en spelen in het water. Ineens verschijnen er krabben op het toneel die proberen de rust en plezier van de vissen te verstoren! Maak de krabben bang en jaag ze weg bij jouw vrienden uit de zee! hoe sneller je verjaagt hoe meer punten je verdient! Hopelijk maken de krabben niet alleen de vissen bang..

 

 

Telefoon: 06-13485331

E-mail: info@groenehartlasergame.nl

Afhaaladres: Prinsenlaan 22 in Woerden

woerden

pin U kunt bij ons pinnen.